FANDOM


InternettetEdit

Internettet er et globalt system, som er
Internet

et billede over internettet

betegnelsen for et sammen koblet netværk af netværker. Internettet er en af det 20'ende århundredes største opfindelser.
Language on internet


Grundstenene til internettet blev lagt i 1960'erne af det amerikanske forsvar, først og fremmest med etablering af Arpanettet og senere af de civile netværksstrukturer CSNET, BITNET og NSFNET. Internettet måtte ikke have en central computer eller harddisk, hvor alle informationer var lagret på. Primært for at undgå at store mængder data kunne fjernes med et slag. Internettet udviklede sig derfor som et decentralt computernetværk. Efterhånden blev en række forskningsinstitutioner koblet på nettet; først forskningsinstitutioner inden for militærindustrien og efterretningstjenesten og senere almindelige universiteter.

I 1981 var 213 computere fra forskellige universiteter bundet sammen - 10 år efter var tallet mere end 300.000. I 1996 brugte 12 procent af danskerne internet i gennemsnit to timer om ugen. I juli 2007 havde 83 procent af den danske befolkning ifølge Danmarks Statistik adgang til internettet fra hjemmet. I 2010 viste en undersøgelse, at 91 procent af den danske befolkning, havde adgang til internet i deres hjem.

kilder:Edit

billedkilde. http://en.wikipedia.org/wiki/File:Internet_map_1024.jpg

Language_on_internet.JPG